Looking For Anything Specific?

Petr Kolář - Ještě Že Tě Lásko Mám - Máš chuť stejnou, zůstaň se mnou.

Petr Kolář - Ještě Že Tě Lásko Mám - Máš chuť stejnou, zůstaň se mnou.. C v žáru noci do tvý kůže g píšu méno svý. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Že a spát už nikdy nechci e sám. F ještě že tě lásko c mám. S tebou mířím k výši g nám.

F ještě že tě lásko c mám. Ještě, že tě lásko mám akordy a text písně od interpreta petr kolář. Ještě, že tě lásko mám, s tebou mířím k výšinám. S tebou mířím k výši g nám. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Kouřimská skála 2018 - Petr Kolář / Šípková Růženka - YouTube
Kouřimská skála 2018 - Petr Kolář / Šípková Růženka - YouTube from i.ytimg.com
Na mou duši přísa g hám. Asi bych ti říci měl jak rád se úst tvých dotýkám, taky bych ti slíbit chtěl že spát už nikdy nechci sám v žáru… Videa přidali hanbor, jt211714, flover0123. Videoklip a text piesne ještě že tě lásko mám od petr kolář. Lyrics to ještě že tě lásko mám by kolář petr. S tebou mířím k výšinám. Že a spát už nikdy nechci e sám. V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý každej chlap mi tiše závidí ještěž.

Videa přidali hanbor, jt211714, flover0123.

C v žáru noci do tvý kůže g píšu méno svý. Ještě, že tě lásko mám, na mou duši přísahám. Dm každej chlap mi tiše závi f dí. Lyrics to ještě že tě lásko mám by kolář petr. C c# d eb e f f# g ab a b h. F ještě že tě lásko c mám. Videa přidali hanbor, jt211714, flover0123. S tebou mířím k výšinám. F ještě že tě lásko c mám. Song lyrics, songtexte, videoklip a text písně, texty piesní, paroles de chanson, testo della canz Zahrejte si píseň ještě, že tě lásko mám s akordy od interpreta petr kolář na kytaru! V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý, každej chlap mi tiše závidí. S tebou mířím k výši g nám.

Máš chuť stejnou, zůstaň se mnou. Záznam z akce silvestr 2004. C v žáru noci do tvý kůže g píšu méno svý. S tebou mířím k výši g nám. Videoklip a text piesne ještě že tě lásko mám od petr kolář.

Petr Kolář - Ještě že tě lásko mám TEXT - YouTube
Petr Kolář - Ještě že tě lásko mám TEXT - YouTube from i.ytimg.com
F ještě že tě lásko c mám. Ty si pro mě poušť i déšť. Záznam z akce silvestr 2004. S tebou mířím k výšinám. Videoklip a text piesne ještě že tě lásko mám od petr kolář. V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý každej chlap mi tiše závidí ještěž. Máš chuť stejnou, zůstaň se mnou. Zahrejte si píseň ještě, že tě lásko mám s akordy od interpreta petr kolář na kytaru!

V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý, každej chlap mi tiše závidí.

S tebou mířím k výšinám. V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý každej chlap mi tiše závidí ještěž. Ještě, že tě lásko mám, s tebou mířím k výšinám. Asi bych ti říci měl jak rád se úst tvých dotýkám, taky bych ti slíbit chtěl že spát už nikdy nechci sám v žáru… Dm každej chlap mi tiše závi f dí. Zahrejte si píseň ještě, že tě lásko mám s akordy od interpreta petr kolář na kytaru! Song lyrics, songtexte, videoklip a text písně, texty piesní, paroles de chanson, testo della canz Ty si pro mě poušť i déšť. Máš chuť stejnou, zůstaň se mnou. C v žáru noci do tvý kůže g píšu méno svý. S tebou mířím k výši g nám. Akordy a texty petr kolář ještě že tě lásko mám. Záznam z akce silvestr 2004.

Videoklip a text piesne ještě že tě lásko mám od petr kolář. Ještě, že tě lásko mám, na mou duši přísahám. V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý, každej chlap mi tiše závidí. Máš chuť stejnou, zůstaň se mnou. Záznam z akce silvestr 2004.

Petr kolář jan kolář — jan kolář (* 21
Petr kolář jan kolář — jan kolář (* 21 from vola-necem-koukej.net
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ty si pro mě poušť i déšť. V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý každej chlap mi tiše závidí ještěž. Máš chuť stejnou, zůstaň se mnou. C v žáru noci do tvý kůže g píšu méno svý. Videoklip a text piesne ještě že tě lásko mám od petr kolář. C c# d eb e f f# g ab a b h. Máš chuť stejnou zůstaň se mnou.

Máš chuť stejnou zůstaň se mnou.

Ty si pro mě poušť i déšť. Ještě, že tě lásko mám akordy a text písně od interpreta petr kolář. Zahrejte si píseň ještě, že tě lásko mám s akordy od interpreta petr kolář na kytaru! Ještě, že tě lásko mám, na mou duši přísahám. Song lyrics, songtexte, videoklip a text písně, texty piesní, paroles de chanson, testo della canz F ještě že tě lásko c mám. Videoklip a text piesne ještě že tě lásko mám od petr kolář. C c# d eb e f f# g ab a b h. Dm každej chlap mi tiše závi f dí. Asi bych ti říci měl jak rád se úst tvých dotýkám, taky bych ti slíbit chtěl že spát už nikdy nechci sám v žáru… V žáru noci do tvý kůže píšu jméno svý každej chlap mi tiše závidí ještěž. Lyrics to ještě že tě lásko mám by kolář petr. Máš chuť stejnou, zůstaň se mnou.

Na mou duši přísa g hám petr kolář. Dm každej chlap mi tiše závi f dí.

Posting Komentar

0 Komentar